lamqta.comОвен  Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се

...
lamqta.comОвен  Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се
Коментари Харесай

Хороскоп за днес

lamqta.com

Овен 
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода. 

Телец

Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.
 

Близнаци

Очертава се един удобен ден за работа, а също и за всевъзможни непредвидени решения в региона на работата. На съвещанията през този ден може да оферирате най- ексцентричните и странни хрумвания. Шанса, те да бъдат възприети чудесно, е доста огромен. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решение на задания от сходен жанр. Деловите срещи ще преминат прелестно, а за сантименталните вероятността за схващане е огромна, само че надали ще Ви остане време.
 

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото. За през днешния ден е целесъобразно да приемате единствено тези оферти, от които може да спечелите освен Вие, само че и Вашите родственици. Денят ще е сполучлив за нови запознанства, сантиментални срещи и любовни връзки. За всички останали неща забавете хода, а и се пробвайте да си извършите равносметка за всичко това. Оето сте постигнали напоследък. 
 

Лъв

Напрегнат и комплициран ден, безусловно изтъкан от неприятни изненади и разочарования, измежду които единствено от време на време и инцидентно ще попадат скромни наслади. Старайте се да не се впечатлявате изключително от рецензията на роднините, забележките на малко познатите хора и шегите на приятелите - обръщайте внимание единствено на това, което Ви е прелестно да слушате. При сериозните въпроси може да разчитате на поддръжката и разбирането на обичания човек, само че в дреболиите няма да имате единогласие, а това от време на време ще скапва настроението и на двамата. Старайте се, да не ставате основател на промени, като това се отнася освен за връзките, а и за Вашия имидж, защото резултатите ще се разминават с упованията.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането. 
 

Везни

Този ден ще Ви донесе доста разнородни грижи, тъй че няма да можете да разчитате даже и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае какъв брой за това. Заедно с новата работа се появяват и нови хрумвания и фактически ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за повишаване на креативния Ви капацитет. Освен това, достиженията Ви са обилни, и като резултат ще имате ново и нови мотиви, да се гордеете със себе си. За страдание, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще пристигна време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте създали, по достолепие.
 

Скорпион

Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна обстановка 
 

Стрелец

Днешния ден е подобаващ за душевно усамотение и креативна работа. През деня ще Ви се наложи да преразгледате своите цели в връзките със своя обичан човек. За да може те да се развививат и по-нататък, би трябвало да се намерят взаимни отстъпки и да се помирите с някои неща. В резултат връзките ви ще станата по- положителни и по- здрави.В работата денят е удобен за обмисляне, само че действайте по по-рано направения план 
 

Козирог

Днес ще сте към този момент на ясно за същинските планове на Вашия обичан човек, по отношение на вашите връзки. Учудващо ще бъде, че по този мотив няма да изпитате никакви страсти - нито позитивни, нито негативни. Всичко ще си остане както до в този момент, единствено че ще се прибавят някои нови отенъци.
 

Водолей

Голямо ще бъде желанието на Вашия обичан човек през днешния ден да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и на никое място да не Ви пуска. Няма да е доста елементарно да извършите тази молба, само че очевидно си коства да опитате.
 

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придужите, до момента в който се качи в таксито...

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР